U bevindt zich hier: Nieuws
1 november 2017

Welkom op de vernieuwde site van TSB

Truck Service Bergharen (TSB) is hét bedrijf in het hart van Maas & Waal, gespecialiseerd in het onderhoud en verkoop van lichte en zware bedrijfsauto's, alsmede brandweervoertuigen. Daarnaast heeft TSB verschillende dealerschappen in huis, waaronder van MKG-kranen en Webasto Standkachels.

Jarenlange ervaring heeft geresulteerd dat innovatie en service bij TSB hoog staat aangeschreven. Door de uiteenlopende diensten en services, heeft het bedrijf een diversiteit in zijn klantenbestand opgebouwd: van diverse transport- , verhuis- en takelbedrijven, tot lokale en regionale brandweerkorpsen.

In het nieuwe pand, beschikt de werkplaats over moderne apparatuur en werkplaatsuitrusting. Hierdoor is complete onderhoud en reparatie aan uw voertuig gegarandeerd.

In de ruim 12 ½ jaar dat TSB bestaat, heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt. En het einde van de groei is nog niet in zicht. Verschillende specialismen staan op het punt geïmplementeerd te worden, waaronder banden- en aircoservice. Naarmate de transportwereld meer en meer innoveert, zal TSB deze innovaties op de voet blijven volgen en waar nodig het personeel opleiden en bijscholen.