U bevindt zich hier: Nieuwe website

Welkom op de vernieuwde site van TSB

Truck Service Bergharen (TSB) is hét bedrijf in het hart van Maas & Waal, gespecialiseerd in het onderhoud en verkoop van lichte en zware bedrijfsauto's, alsmede brandweervoertuigen. Daarnaast heeft TSB verschillende dealerschappen in huis, waaronder van MKG-kranen en Webasto Standkachels.

Jarenlange ervaring heeft geresulteerd dat innovatie en service bij TSB hoog staat aangeschreven. Door de uiteenlopende diensten en services, heeft het bedrijf een diversiteit in zijn klantenbestand opgebouwd: van diverse transport- , verhuis- en takelbedrijven, tot lokale en regionale brandweerkorpsen.

In het nieuwe pand, beschikt de werkplaats over moderne apparatuur en werkplaatsuitrusting. Hierdoor is complete onderhoud en reparatie aan uw voertuig gegarandeerd.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. En het einde van de groei is nog niet in zicht.  Naarmate de transportwereld meer en meer innoveert, zal TSB deze innovaties op de voet blijven volgen en waar nodig het personeel opleiden en bijscholen. De trend van het digitale tijdperk zie je steeds meer terug in de truckbranche, TSB heeft zich hier de afgelopen jaren sterk in verdiept, onder andere door de aanschaf van diverse merk gebonden testkasten. 

Ook wordt het uitlijnen van trucks en trailers steeds belangrijker, het is vaak een onder geschoven onderwerp. Maar door dit goed te doen kan men als transportondernemer veel geld besparen. TSB heeft zich dan ook het afgelopen jaar versterkt met een echte uitlijn specialist. Alles wat scheef staat zet men bij TSB weer recht. Met als gevolg, hoger rendement en minder slijtage (minder kosten). 

Vraag naar de mogelijkheden bij TSB neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.