Over Truck Service Bergharen

Truck Service Bergharen (TSB) is hét bedrijf in het hart van Maas & Waal, gespecialiseerd in het onderhoud en verkoop van lichte en zware bedrijfsauto’s, alsmede brandweervoertuigen. Daarnaast heeft TSB verschillende dealerschappen in huis, waaronder van MKG-kranen en Webasto Standkachels.

Jarenlange ervaring heeft geresulteerd dat innovatie en service bij TSB hoog staat aangeschreven. Door de uiteenlopende diensten en services, heeft het bedrijf een diversiteit in zijn klantenbestand opgebouwd: van diverse transport- , verhuis- en takelbedrijven, tot lokale en regionale brandweerkorpsen.

In het nieuwe pand, beschikt de werkplaats over moderne apparatuur en werkplaatsuitrusting. Hierdoor is complete onderhoud en reparatie aan uw voertuig gegarandeerd.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. En het einde van de groei is nog niet in zicht. Naarmate de transportwereld meer en meer innoveert, zal TSB deze innovaties op de voet blijven volgen en waar nodig het personeel opleiden en bijscholen. De trend van het digitale tijdperk zie je steeds meer terug in de truckbranche, TSB heeft zich hier de afgelopen jaren sterk in verdiept, onder andere door de aanschaf van diverse merk gebonden testkasten.

Ook wordt het uitlijnen van trucks en trailers steeds belangrijker, het is vaak een onder geschoven onderwerp. Maar door dit goed te doen kan men als transportondernemer veel geld besparen. TSB heeft zich dan ook het afgelopen jaar versterkt met een echte uitlijn specialist. Alles wat scheef staat zet men bij TSB weer recht. Met als gevolg, hoger rendement en minder slijtage (minder kosten).

Vraag naar de mogelijkheden bij TSB neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. 

TSB is Onderdeel van het TOP TRUCK netwerk

TOP TRUCK is de garage formule voor het vrije truck, trailer & bestelwagen reparatie kanaal. De formule is 2010 gestart in Nederland, in samenwerking met GroupAuto Nederland.

In Nederland en België is G-TRUCK Nederland verantwoordelijk voor de formule TOP TRUCK. Samen met de aangesloten grossiers en hun leden is het netwerk in de afgelopen 10 jaar gegroeid naar meer dan 50 aangesloten vrije truck en trailer werkplaatsen in Nederland. In 2019 is de formule ook gestart in België. Momenteel zijn er 6 Belgische werkplaatsen aangesloten bij het netwerk.

Kunnen we u helpen?

Interesse in een van onze diensten of producten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.