Service

24-uurs service

De monteurs van TSB draaien middels een roulerend schema storingsdiensten. Het grote voordeel hiervan is als de klant de nooddienst belt, hij gegarandeerd is van een deskundig medewerker die altijd een passende oplossing kan aanbieden.

TSB is aangesloten bij een internationale servicedienst, waardoor onze 24-uurs service niet belemmerd wordt door onze landgrenzen. Waar het pechgeval zich ook voordoet in Europa, TSB zorgt ervoor dat de klant altijd vakkundig en snel wordt geholpen. Doordat TSB aangesloten is bij de internationale servicedienst, zal er zo weinig mogelijk tijd verloren gaan aan onnodige telefoongesprekken, betalingsgaranties en andere administratieve handelingen.

Onderhoudscontracten

TSB biedt onderhoudscontracten op maat aan. Dit kan voor nieuwe voertuigen, maar ook voor voertuigen met een aanzienlijke kilometerstand. Daarnaast is TSB is onafhankelijk onderhoudsbedrijf, waardoor onderhoudscontracten niet merkgebonden zijn. Een onderhoudscontract kan voor zowel voor truck en trailers als lichte bedrijfswagens worden afgesloten.

Bij het afsluiten van een onderhoudscontact zal er in overleg met de klant bekeken worden welke onderdelen van het voertuig in het contract zullen worden opgenomen.

Het voordeel van een onderhoudscontract is dat het de onderhoudskosten overzichtelijk maakt, waardoor de klant niet voor verrassingen komen te staan.

Kunnen we u helpen?

Interesse in een van onze diensten of producten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.